Probeer Scept gratis uit

Als jouw organisatie vandaag start met Scept zijn de eerste €15,- op onze kosten.
Omdat wij nog druk bezig zijn met het ontwikkelen van Scept zijn alle modules tijdelijk GRATIS te gebruiken
Tijdregistratie module
0,-
/ gebruiker / maand
TIJDELIJK GRATIS (i.p.v. €2,50)
onbeperkt werkuren toevoegen
real-time overzicht
uren exporteren
uren aftekenen / goedkeuren
Dit wil ik
Scept Basis
0,-
/ gebruiker / maand
TIJDELIJK GRATIS (i.p.v. €1,-)
onbeperkt werknemers toevoegen
werknemers administratie
alle gegevens op één plek
eigen velden toevoegen
Dit wil ik
Projecten module
0,-
/ gebruiker / maand
TIJDELIJK GRATIS (i.p.v. €1,50)
onbeperkt projecten toevoegen
onbeperkt relaties toevoegen
onbeperkt contacten toevoegen
laat klanten meedenken
Dit wil ik

Een paar antwoorden op mogelijke vragen

1. Zit er een limiet aan mijn verbruik

Nee, zodra je bij ons een module afneemt heb je onbeperkt toegang. Zoals we eerder al zeiden; we stoppen jullie niet graag in hokjes! Daarnaast vinden wij het onzin dat je meer zou moeten betalen voor misschien maar 1 feature die je nodig zou hebben uit een heel pakket. Daarom heb je direct toegang tot alle mogelijkheden uit de module.

2. Welke kosten kan ik verwachten

De basis module is de enige verplichte module. Alle andere modules zijn optioneel. Voor elke module moet je rekenen op het aantal gebruikers binnen je organisatie keer de totaalprijs van de door jou gekozen modules. Dat is het bedrag dat we per maand in rekening brengen.

 

Daarnaast bieden we je in je organisatie instellingen een prachtige widget aan die de verwachte kosten voor de komende maand berekent. Daarbij wordt automatisch rekening gehouden met het volgende:

  • geld dat nog eventueel op je balans stond
  • het aantal gebruikers dat momenteel geregistreerd is
  • de modules waar je een abonnement op hebt
  • kortingscodes waar je gebruik van maakt

3. Hoe kan ik betalen voor Scept

De eerste keer dat je registreert bij Scept vragen we je om je rekening te valideren. Dat doen we door je een klein bedrag van €1,- te laten betalen. Op die manier weten we zeker welke rekening van jou is en geef je ons toestemming om in de toekomst automatisch geld van die rekening te incasseren. Bevalt Scept je niet en is je gratis tegoed van €15,- op, dan kun je Scept kosteloos opzeggen.

 

De eerste betaling laten we je voldoen via onze betalingsprovider Mollie. Hier heb je de mogelijkheid om via iDeal te betalen met elke bank uit Nederland.

4. Onder welke voorwaarden kan ik Scept gebruiken

We proberen zo flexibel en eerlijk mogelijk te zijn. Daarom werken we niet met moeilijke of ingewikkelde contracten. Je bent vrij om Scept op elk moment op te zeggen via je organisatie instellingen. Daarnaast hanteren wij GEEN opzegtermijn. De prijzen hierboven zijn allemaal exclusief btw.

5. Hoe kan ik Scept gebruiken

Scept is een SaaS (Software as a Service) applicatie. Je kunt Scept daarom altijd, en op elk apparaat gebruiken via https://app.scept.nl. Naast het gebruik van de webapplicatie kun je ook nog onze Progressive Web App installeren. Daarmee gebruik je Scept handig als app op je telefoon. Lees onze blog om te leren hoe je onze app kunt installeren.

6. Ik zoek een specifieke mogelijkheid, maar zie deze (nog) niet staan

Elke weer komen er nieuwe updates uit voor Scept. Het is daarom ook nog heel makkelijk om jullie wensen te implementeren. De software is voor jullie, dus jullie bepalen wat je er graag in terug ziet. Neem dus gerust contact met ons op via onze contact pagina.

7. Wanneer wordt er geld geïncasseerd

We brengen de kosten voor het gebruik van Scept aan het begin van de maand in rekening. Je betaalt daarbij het verwachte bedrag voor de komende maand. Wissel je ergens die maand van modules? Dan crediteren we het teveel betaalde bedrag op je balans. Hierdoor ben je ons de volgende maand iets minder verschuldigd!

8. Zijn er nog verborgen kosten

Uiteraard niet! Wij rekenen niet stiekem bij het afrekenen nog bezorgkosten 😉 . Het enige dat je moet weten is dat de prijzen hierboven exlusief btw zijn.

9. Hoe kan ik Scept opzeggen

We hopen uiteraard dat je ons nooit zult hoeven te verlaten. Mocht je dit toch graag willen, dan kun je je organisatie stop zetten in je organisatie instellingen en worden er geen kosten meer in rekening gebracht. Misschien wil je ons wel laten weten waarom je niet tevreden bent met Scept, misschien kunnen we alsnog iets voor je betekenen?

10. Ik heb nog steeds een vraag

Als je nog steeds vragen hebt kun je het beste even met ons contact opnemen. Kijk op onze contact pagina om een manier te vinden die voor jou het makkelijkst werkt!

De kracht van Scept ligt in de integratie.

Hoe meer modules je combineert, hoe groter de mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van de Tijdregistratie module kun je uren laten goedkeuren door een beheerder of eigenaar. Voeg je daar vervolgens de Projecten module aan toe, dan kun je je klanten uren laten aftekenen! Zo is je klant altijd op de hoogte van wat voor factuur hij kan verwachten.
Kan ik later nog van modules wisselen?

Uiteraard! We proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Je kunt bepaalde modules aan- en uit zetten in je organisatie instellingen onder het tabje 'Abonnementen'.

Hoe worden de kosten berekend?

Bij ons betaal je alleen voor wat je ook echt gebruikt. Maak jij maar 10 dagen van één module, dan betaal je ook echt maar 10 dagen voor die module. Zo zorgen we dat je nooit te veel betaald. Daarnaast brengen we kosten in rekening per gebruiker. Zo zorgen we ervoor dat kleine organisaties een lage rekening krijgen, en de grotere organisaties iets meer betalen.